ANKARA / ÇANKAYA - Yusuf Karaman Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Ara

“Hybrid System for Students with RemAutism (RemOtizmli öğrenciler için Hibrit Sistem)” isimli projesi kapsamında; Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni ve Müdürü Saadet KASAPOĞLU ve Rehber Öğretmeni Cengiz YEŞİLAY 22.11.2023-24.11.2023 tarihlerinde  Portekiz-Coimbra şehrinde proje ortakları eşliğinde toplantı gerçekleştirmişlerdir.

Ara

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Yusuf Karaman Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak 10 Kasım Atatürk'ü Anma Gününde Ata'mızı saygı, sevgi ve özlemle andık. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim cuma günü okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır. Öğrencilerimiz tatbikat öncesi bilgilendirilmiş ve tatbikat başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Ankara'nın Başkent Oluşu okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan programla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Yusuf Karaman Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir coşku ile kutladık. Bu özel günde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.